Gevuld stokbrood

Ingrediënten:

  • 2 stokbroden
  • pond rundergehakt
  • pakje ontbijtspek
  • pakje bacon
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 uitje, gesnipperd
  • doosje champignons, kleingesneden
  • zakje shoarmakruiden van Stegheman of Silvo
  • ei
  • paneermeel
  • plakjes kaas

Bereidingswijze:

  • Snijdt de stokbroden door de helft
  • Snijd de kapjes eraf.
  • Hol de stokbroden uit
  • Beleg de stokbroden met het ontbijtspek en bacon, om en om, dakpansgewijs
  • Meng de gehakt met de knoflook, ui, champignons, shoarmakruiden, ei en paneermeel
  • Kneed de gehakt goed door elkaar
  • Vul de stokbroden met het gehakt
  • Dek de vulling af met plakjes kaas
  • Leg vervolgens de kapjes weer op de stokbroden
  • Pak de stokbroden in in alufolie en leg in een voorverwarmde oven
  • Gasovenstand 4 of elektrische oven 250 graden, 40-45 minuten

Eet smakelijk.




 

 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode