Gevuld stokbrood
Ingrediënten:
- 2 stokbroden
- pond rundergehakt
- pakje ontbijtspek
- pakje bacon
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 uitje, gesnipperd
- doosje champignons, kleingesneden
- zakje shoarmakruiden van Stegheman of Silvo
- ei
- paneermeel
- plakjes kaas
Bereidingswijze:
- Snijdt de stokbroden door de helft
- Snijd de kapjes eraf.
- Hol de stokbroden uit
- Beleg de stokbroden met het ontbijtspek en bacon, om en om, dakpansgewijs
- Meng de gehakt met de knoflook, ui, champignons, shoarmakruiden, ei en paneermeel
- Kneed de gehakt goed door elkaar
- Vul de stokbroden met het gehakt
- Dek de vulling af met plakjes kaas
- Leg vervolgens de kapjes weer op de stokbroden
- Pak de stokbroden in in alufolie en leg in een voorverwarmde oven
- Gasovenstand 4 of elektrische oven 250 graden, 40-45 minuten
Eet smakelijk.