Chocolademousse

Lekker met verse aardbeien!

Ingrediënten:

  • 2 eidooiers
  • 30 gram poedersuiker
  • 110 ml. melk
  • 1 grote reep pure chocolade (in stukjes)
  • 375 ml. slagroom
  • half miniflesje Grand Marnier

Bereidingswijze:

  • Klop de eidooiers met de poedersuiker
  • Kook de melk
  • Als de melk kookt vuur zacht en het eiermengsel toevoegen en goed roeren
  • Smelt de chocolade in de pan tot er geen klontjes meer inzitten
  • Voeg de Grand Marnier toe en haal pan van het vuur
  • Laat het mengsel helemaal afkoelen
  • Klop 375 ml. slagroom stijf en sla de slagroom beetje bij beetje door het chocolademengsel (let op, niet roeren en lepel niet aftikken aankom)
  • Laat de mousse op in de koelkast verder afkoelen

Eet smakelijk!


 

 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode