Vol verwachting klopt mijn hart

Wat is het een groot project geworden, mijn reisgids over Evia.
En het project wordt nog groter want over een weekje vertrekken dochterlief en schoonzoon to be met moeders naar Evia.
Ik vind het zo leuk om het eiland waar ik in 2014 verliefd op ben geworden ook aan mijn oudste dochter te laten zien.
Met deze medereizigers ga ik weer andere dingen ontdekken dan 2 jaar geleden.Ik heb bewust gekozen voor het noordoosten, in 2014 zaten we in het zuidwesten. Evia is het een na grootste eiland na Kreta maar nog niet bedorven door het toerisme.
Deze week krijg ik mijn boek, in concept, thuis. Hij gaat mee in de koffer. Met een notitieboek, pennen en markers. Met de fotocamera. Ik ga het boek verder aanvullen. De laptop gaat ook mee. De titel van het boek "Ontdekkingsreis naar Evia" moet nog een ondertitel krijgen. En terwijl ik schrijf duikt er een op. "De nog niet ontdekte parel van de Egeïsche zee".
Een pareltje is Evia. met zijn groene noorden en ruige zuiden. Met kloven, rivieren en vele bronnen en watervallen. Met zijn thermenale baden. Met zijn drakenhuizen. Met...met...met zoveel moois om te ontdekken. Bij het noordwestelijke schiereiland Lichadonisia leven de zeldzame en bedreigde monniksrobben.
Ik tel de dagen af tot ik mijn Evia weer zie. Dan ga ik weer verder met mijn project. Ik kan gewoon niet wachten tot ik al dat moois met jullie kan delen. Ik neem jullie een beetje mee. Via mijn blogs hou ik jullie op de hoogte. 
En misschien, heel misscchien besluiten jullie volgend jaar naar Evia te gaan. 
En wat zal mijn reisgids dan goed van pas komen.
 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode