Veranderingen

Hoewel ik nog niet eens zo lang reuma heb, of zeg maar, hoewel de reuma nog maar een klein half jaar actief is heeft het al behoorlijke littekens achter gelaten. Mijn pols vertoont hobbels en bobbels die er een half jaar geleden nog niet waren.
Mijn linker ellenboog kan ik de door onstekingen niet meer strekken. Ook de fysiotherapeut kan er geweld op uit oefenen, recht krijgen we die arm niet. Ik loop rond met een beetje een gebogen arm. Mijn man klaagt dat ik met mijn hoofd weg gedoken in mijn schouders loop. "Ontspan is ff," zei hij terwijl hij mijn schouders masseerde. Het effect was dat mijn linkerschouder bleef waar hij was en de rechterschouder weer ontspannen op zijn plek zat.
Mijn rechterknie waar al 2 keer met een spuit push is uit gehaald heeft nog steeds niet zijn normale vorm. Met oedeemtherapie probeert mijn peut het vocht uit mijn knie weg te krijgen.
En van de week ontdekte ik op mijn linker onderarm ook een rare bobbel.
Gelukkig heb ik nog geen reumaklachten in mijn rechterarm, dus die ziet er normaal uit.
Niets is minder waar. Door de allergische reactie op de ascall kreeg ik op mijn rechterarm galbulten die jeukten als de typhus.
Honderden keren krabte ik die bultjes open. Stom, stom, stom, maar ik had er weinig invloed op want ik deed dat in mijn slaap.
Nu sieren er 6 rode littekens mijn arm.
Gelukkig was ik altijd al een bloedmooi wijf, dus ach....... die paar schoonheidsfoutjes......
 
 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode