Tops en tips

Vorige week schreef ik nog een blog over "Moe maar voldaan" en "Een droom die uitkomt". Een fijne positieve week dus.
Afgelopen week verliep heel anders. Dochter 1 zat mentaal erg slecht in haar velletje. Veel liefde, aandacht en tijd was nodig om haar door deze klote week heen te helpen. Maar ze is mijn dochter, dus ik doe dat met alle liefde die ik in mij heb. 
Dat daarbij alle energie verschoten wordt voor het beetje huishouden dat ik kan doen, vergeten we maar even. Het belangrijkste is dat dochterlief zich wat beter voelt. Zij voelt zich ietsjepietsje beter, ondanks dat onze huiskamer zo smerig is als een gemiddelde vuilnisbelt. Voordat ik ook maar iets aan deze vuilnisbelt kan doen vraagt dochter 2 onze aandacht. Buikgriep. Zo heftig dat het lijkt of ze een kind aan het baren is. Mijn bevallingen stelden niks voor als ik het vergelijk met de pijn die mijn kleine meissie had. Ze baarde wel wat, gelukkig was het geen kind. Omdat ze ook spuugde en en duizelig was leek het ons verstandiger dat ze bij een van de ouders sliep. Omdat manlief de volgende dag moest werken was ik de gelukkige.
Na afgelopen week kon er nog wel een rommelige nacht bij.
De top van de week is dat mijn beide meiden zich weer wat beter voelen.
De tips? Misschien moet ik meer aan mijzelf denken. Aan mijn lijf en het feit dat ik reuma heb.
Maar de waarheid is, als mijn kinderen niet gelukkig zijn ben ik het ook niet.
Ik hoop op een rustige week waarin ik veel kan slapen. Het wordt toch koud en nat. Een betere reden om in bed te duiken is er gewoon niet! Dat is dan misschien toch weer een top.

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode