Theezakjesdief

Twintig jaar is ze mijn vriendin nu. En ze verzamelt suikerzakjes.
Alleen gaan bij haar de suikerzakjes niet in een verzamelalbum. Nee, bij haar gaan ze in een grote pot. Als er visite komt die wel suiker in de kofiie of thee gebruikt wordt de pot op tafel gezet.
Zo heeft mijn vriendin ook een pot voor de creamers en zoetjes.
Altijd als ik bij mijn vriendin een bakkie doe kan ik in de pot graaien, want "mijn" merk zit natuurlijk altijd onderop.
Als we in een cafeetje of restaurant een bakkie deden moest ik altijd wel gniffelen als alle niet gebruikte suikerzakjes, creamers en zoetjes in de zak van mijn vriendin verdwenen. Soms schaamde me ik er zelfs voor.
Ikzelf drink geen koffie, ik ben een echte theeleut. Ik ben dol op rooibosthee. Het allerlekkerst vind ik ROOIBOS SPICE van LIPTON. Dat is voor mij echt genieten van een bakkie leut.
Tot mijn ergenis kan ik deze thee in geen enkele winkel vinden, alleen nog maar gezien in de horeca.

Van de week waren wij in een niet nader te noemen bloemenpark in een niet nader te noemen streek met veel bloembollen en gingen een bakkie doen. 
Terwijl mijn vriendin de suikerzakjes, creamers en zoetjes in haar zak stopte, drukte ik een extra theezakje achterover..........
Ik weet het, ik schaam me diep. Maar ik ga nu echt genieten van een heerlijk bakkie ROOIBOS SPICE, een thee met een bite!
En och, als jij in een restaurant zit en ze hebben deze thee, druk er dan een voor mij achterover, dan stuur ik je mijn adres in DM.

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode