Nummertjes

Afgelopen week heb ik mij verdiept in nummertjes.
Ik wilde uitzoeken wat erbij komt kijken om mijn boek "Ontdekkingstocht naar Evia" op de planken te krijgen. De planken van de boekwinkel wel te verstaan. Om in de schappen te komen liggen van een boekhandel heeft je boek een ISBN code nodig. Maar om die aan te vragen moet je weer een prefix-code hebben. Elke uitgever heeft een prefix-code. Je kan dus ervoor kiezen om je boek via een bestaande uitgever uit te laten brengen, je kan er ook voor kiezen om zelf uitgever te worden.
Ik heb voor dat laatste gekozen. Ik ben wel een uitgever in ruste, want het schrijven is een hobby en ik schrijf meestal vanuit mijn bed. Met recht een uitgever in ruste.
Nu Pubbie uitgeverij Smit is geworden, kwam daar de volgende stap: een ISBN code aanvragen.
Omdat het boek over Evia nog niet af is, maar de gedichtenbundel wel besloot ik die van een nieuwe cover te voorzien en ook een nummer voor aan te vragen. Die is binnen. Dus naar stap 3, een barcode genereren. Deze is ook af en staat op de cover. Het wordt steeds leuker. Dames en heren, ik presenteer u mijn nieuwe cover:
 
Na de vakantie ga ik verder. Met Pubbie's leven. Met Ontdekkingsreis naar Evia, met Hoe Yvonne weer Sjarlie wordt en met Mijn eerste jaar met reuma.
Het meeste schrijfwerk is gedaan. Nu moet ik gaan corrigeren, afmaken en gewoon gaan uitgeven.Dan doet deze uitgever in ruste toch nog wat. 
Maar eerst ga ik op vakantie. 
Ik moet namelijk een beetje uitrusten.
 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode