Eeuwig moe

Weet je wat zo grappig is van alle ziektes die ik met mij mee draag? De symptonen. Bij de symptonen van suikerziekte, astma, reuma, essentiele trombocytemie en te hoge bloeddruk staat overal: lusteloos, extreem moe, het gevoel niet uitgeslapen te zijn, futloos. Verzin maar een synoniem voor moe of het staat er.
Vandaag kwam een wijze man uit het verre oosten langs op ziekenbezoek. Ik verwachtte hem niet voor 11 uur maar had de wekker op 9.00 uur gezet. Ik wilde nog even in bad. Na het bad was ik alweer toe aan een tukkie. En ik slaap bijna 2 uur voordat mijn bezoek zich meldt. We "doen een bakkie", rijden naar het strand van Noordwijk, lopen 300 meter over het duin en 300 meter over het strand voordat we bij strandtent De Zeemeeuw belanden. Als een oud hijgend paard klim ik nog even van de waterlijn omhoog naar De Zeemeeuw waar we heerlijk lunchen. Na de lunch word ik rond 14.30 uur bij huis afgezet en gaat de wijze man uit het oosten weer op huis aan. Thuis overvalt het me meteen. MOE. Helaas kan ik hier niet aan toegeven. Ik moet om 15.10 uur voor controle naar de huisarts. We bespreken mijn situatie en hoe ik mijn toekomst zie. Als ik opmerk dat ik weer wil gaan zwemmen om weer wat conditie op te bouwen is de huisarts daar niet gerust op. Ze ziet me al op de bodem van het zwembad liggen. "Doe je voorzichtig en rustig aan, wat je hebt is niet niks allemaal", zegt mijn arts.
Thuis gekomen ( de huisarts zit zo'n 75 meter bij mijn huis vandaan) wil ik nog maar één ding. Slapen. Mijn kleren gooi ik aan de kant en ik hijs me in mijn ponnetje en duik mijn bed in. Een uur later word ik wakker. Mijn man is thuis gekomen en zit met de meiden te bakkeleien wat we gaan eten. Uiteindelijk valt de keus op pannekoeken. Samen met mijn oudste doe ik de boodschappen. Manlief heeft na terugkomst binnen een half uur de pannekoeken op tafel. Na 2 pannekoeken voel ik het alweer, moe is er nog. Ik beland weer in mijn mandje voor een tukje.
Dus als u mij mist, even geduld a.u.b. Sommige dagen ben ik gewoon heel erg moe.
Maar ik zal pas echt geschokt zijn als ik PA word.
 

Onderwerp: Eeuwig moe

  • Datum: 18-03-2020 Door: Matbype

    Onderwerp: Prix Levitra 10 Mg Matbype

    Cialis Rezeptfrei Schneller Versand Inland [url=https://apcialisle.com/#]Cialis[/url] Tadacip Online Kaufen <a href=https://apcialisle.com/#>cialis 5mg</a> Pfizer Prezzo Kamagra

    Reageer

Nieuw bericht

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit