Visie

In mijn werk als leidinggevende in de kinderopvang heb ik het altijd belangrijk gevonden om er voor te zorgen dat de kaders en randvoorwaarden goed waren zodat mijn pedagogisch medewerkers datgene konden doen wat zij moesten doen. Zij moeten de kinderen kunnen verzorgen, begeleiden, uit dagen, helpen en koesteren.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de onderlinge sfeer goed is. Als de pedagogisch medewerkers zich op hun gemak voelen en zich vrij voelen om te ontwikkelen gedijen daar de kinderen ook goed bij. Blije medewerkers geven blije kinderen. Als het kind gelukkig is in de kinderopvang kan de ouder met een gerust en tevreden gevoel gaan werken. Soms moet je een stapje extra doen voor de ouders zodat zij opvoeding en werk goed kunnen combineren. Een open houding en communicatie is daarbij belangrijk.

Dit geld niet alleen voor de kinderopvang maar alle bedrijfstakken waar men met klanten werkt. Zorg voor goede randvoorwaarden zodat het team goed kan functioneren. Als het nodig is net dat stapje extra doen, extra service geven.

Dit geldt niet alleen naar klanten maar ook naar collega's. Samen staan we sterk!

 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode