Referenties

Henk Oldenbeuving van Vanboeijen: ”Marieke en ik hebben in het verleden veel gepraat over mensen met verstandelijke beperking en autisme; mijn vakgebied. Het was Marieke’s wens een keer als vrijwilliger mee te gaan om twee van mijn bewoners te begeleiden tijdens een weekend weg. Eén van de bewoners is de hoofdrolspeler uit Harry’s boek, dat Marieke ook heeft gelezen. In de gesprekken die wij hadden had Marieke het altijd over het zoeken naar de mens achter de handicap; niet kijken naar de problemen die iemand heeft maar kijken naar de mogelijkheden. Vanaf de eerste ontmoeting stelde Marieke zich onderzoekend op met respect voor de bewoners. Mooi voorbeeld; voordat ze ging zitten op de bank naast de bewoner vroeg zij of dat wel mocht. En wat opviel is dat Marieke veel in de ‘IK’ sfeer praat. Voor een autist is ‘WIJ’ vaak een ruim begrip, zeker voor een autist met een ernstige verstandelijke beperking.”

Ginny Mooy, Kickebola.org: "Marieke is voor kickebola.org één van de belangrijkste steunpilaren voor onze werkzaamheden in NL en Sierra Leone. Marieke weet vaak rust te brengen en denkt oplossingsgericht. Ze weet mensen te sturen, maar hen daarbij het idee te geven dat ze zelf die beslissing hebben genomen. Marieke is een goede crisismanager, die de menselijke kant niet uit het oog verliest. "

Dominee Hans  Berkheij: "Marieke Smit leerde ik kennen in het kader van de actie 'Kick Ebola' en 'Woerden tegen Ebola'. Het bleek dat de vrolijke humoristische Marieke op het moment dat het nodig is opeens zeer professioneel, vasthoudend, doelmatig empathisch en taakgericht aan het werk gaat. Zij ontlast anderen als de situatie daar om vraagt en weet ook de onderlinge verhoudingen te bewaken zodat een grotere groep mensen die onderling sterk verschillen als een team aan een taak te laten werken. Ik heb er weinig twijfel over dat Marieke Smit deze kwaliteiten ook over een langere tijdsspanne in een setting van betaald werk kan laten zien, tot voordeel van de organisatie waar zij in werkt."

Wendy Waterreus trainer bij B4KIDS learning & Development:“ Ik heb Marieke leren kennen als een vrolijke, enthousiaste en menselijke manager.”

Erwin Jacobs:“ Toen wij Marieke vroegen om een website te maken voor een feest in de 'geest' van het ooit legendarische Studio54 reageerde zij direct vol enthousiasme. Vanuit een korte bespreking waarin wij onze wensen aangaven, wist zij onze verwachtingen te overtreffen. Aanvullende wensen werden telkenmale zeer adequaat en binnen kort tijdsbestek opgeleverd. Marieke is proactief en denkt op prettige wijze mee. Geen uitdaging gaat ze uit de weg en blijft zichzelf bewijzen ook nadat de website 'in de lucht' is. Wij gaan Marieke zeker vragen om ook voor andere evenementen de website voor ons te bouwen en beheren.”

 

 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode