Pubbie's geboorte

Dit verhaal gaat over de geboorte van Pubbie. Nee, wees maar niet bang dat ik jullie ga vermoeien met een bloederige bevalling en hoe ik 45 jaar geleden op de aarde donderde. Dit gaat over de geboorte van de moeder Pubbie.
Ruim 17 jaar geleden moest Pubbie bevallen, op 26 juni 1995 om precies te zijn. En wie denkt dat de puberdtijd al begint rond het 12de levensjaar heeft het goed mis. Ons product was al dwars in de baarmoeder. Ze besloot nog geen zin te hebben en wachtte nog 2 weken. Toen ze dwars als een puber besloot dat ze er nog geen zin in had was daar godzijdank de medische wetenschap die een handje hielp.
En toen, op 12 juli 1995 om 14.30 uur was daar het grote wonder. De geboorte van Pubbie. En oh ja, ik kreeg ook een dochter, op precies hetzelfde moment trouwens, 3900 gram!
Maar met de geboorte van 17 jaar, toen nog 0 jaar, werd ik opeens moeder. En vanaf dat moment was ik niet meer het belangrijkste op de wereld, dat veranderde binnen een seconde. 0 jaar was ineens het belangrijkste.
Ruim 2 jaar later, op 7 augustus 1997, 0 jaar was toen 2 jaar, weer zo'n wonder. Geen dubbele geboorte maar wel de geboorte van mijn mooie rode.

0 jaar en 2 jaar zijn nu 15 jaar en 17 jaar. Ze hebben het leven niet cadeau gekregen. Maar ondanks dat heb ik 2 prachtige meiden. Mooi om te zien, lief alleen niet voor elkaar, sociaal en ze gedragen zich zoals pubers horen te doen: slecht luisteren, dwars zijn, grenzen proberen te verleggen, vriendje, borreltje, grote mond. Maar juist omdat ze het leven niet cadeau hebben gekregen ben ik zo blij dat ze echte pubers zijn.

En ik geniet zo van ze.
Verdomd, wat hou ik veel van mijn meiden.

 

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Maak een gratis websiteWebnode