Verdrietig en boos

Ik ben verdrietig.
Hoewel ik stoer doe.
Raakt het me toch.
Vermoeidheid.
Dorst.
Hoofdpijn.
Wazig zien.
Pijn in benen.
Ik ben verdrietig.

Ik ben boos.
Medicijnen.
Bijwerkingen.
Verkeerde waardes.
Afvallen.
Dieet.
Ik ben boos.

Ik ben boos
omdat ik weet dat
overgewicht een risico is.
Ik ben boos
omdat ik weet dat
de generatie boven mij
suiker had.
Ik ben boos
omdat ik niet verstandig was.
En niet eerder de strijd
tegen de kilo's
aan ging.

Ik ben suikerpatient.
En dat is godverdomme
mijn eigen stomme schuld.

Ik ben verdrietig.
Regelmatig eten.
Ook als je niet lekker bent.
Dat borreltje laten staan.
Ook als je er trek in heb.
Pedicure.
Terwijl mijn voeten
een no go area zijn
voor iedereen.

Ik ben boos. Heel boos.
Op mezelf.
Ik ben verdrietig.
Omdat er iemand
boos op me is.

En hier moet ik allemaal
mee leren leven.
Het gaat goed komen.
Echt waar.
Maar nu even niet.

Onderwerp: Verdrietig en boos

 • Datum: 13-06-2013 Door: Suus

  Onderwerp: Boos

  *dikke knuffel geeft* Xxx Suus

  Reageer

 • Datum: 13-06-2013 Door: peet

  Onderwerp: boos

  Heel veel sterkte en blijf niet te lang boos opjezelf. Dat lost niks op. Blijf dicht bij jezelf .

  Reageer

 • Datum: 13-06-2013 Door: Yvonne

  Onderwerp: Boos

  Lieve Pubbie, alsof er nog niet genoeg in je leven heeft plaats gevonden. Tuurlijk is een deel te wijten aan maar ook een groot deel te verklaren. Dat je het gevecht aan gaat staat wel vast. Met heel veel steun van je geliefdes die om je heen hollen. Hou je taai, voor jou gaat die boze wolk ook opklaren xxxx yvonne

  Reageer

 • Datum: 13-06-2013 Door: iefke

  Onderwerp: vechten

  Heel veel sterkte lady, het is niet leuk als je lichaam je in de steek laat, als het iets anders doet dan dat jij wil. Iedereen maakt keuzes en soms pakken die goed uit en soms niet, dat is niet anders... Acceptatie is een groot goed wat een lange tijd zal kosten, maar ik ken jou als een vechter! Ben niet te lang boos op jezelf, dat is verspilde energie. Richt je op de andere dingen die er toe doen, jij kan dat!!
  Ook heel veel sterkte voor je omgeving, die zal van hen ook heel wat vragen.
  *grote knuf*

  Reageer

 • Datum: 13-06-2013 Door: Theo Nijkerk

  Onderwerp: Verdrietig en boos

  Heel veel sterkte, Pubbie! Kan over suiker niet meepraten, maar heb ook ooit iets lichamelijks gehad wat me zelfs de leukste baan die ik ooit gehad heb heeft gekost. En die kreeg ik ook niet terug door boos op mezelf te zijn. Al ben ik dat ook geweest. En verdrietig. Zelfs toen ik een paar maanden geleden merkte dat ik die lichamelijke klacht niet meer had. Want het was eigenlijk allemaal voor niets geweest. Maar die gedachtengang brengt je ook niet verder in het leven. IK kan je dus alleen heel veel sterkte wensen, ik hoop dat dat een klein betje helpt!

  Reageer

 • Datum: 12-06-2013 Door: Peter

  Onderwerp: Eigenwaarde

  Hou van jezelf. Behandel jezelf met respekt. Verwacht niets van anderen. Je lichaam reageert op je emoties en jij weer op je lichaam. Dat is een lang gevecht. Onbalans. Geduld. Je kunt niet meer doen dan je best. Boos zijn op je lichaam werkt averchts. Geef nooit op.

  Reageer

 • Datum: 12-06-2013 Door: Marijke

  Onderwerp: Boos

  Jij mag boos zijn . Zolang je maar wel blijft vechten xxx

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

Marieke Smit

025-2219198
06-36487816

© 2012 eigendom van Marieke Smit

Mogelijk gemaakt door Webnode